Nalaganje ...
dr. Petra Terpinc

dr. Petra Terpinc
št.: 29436 vir: ARIS

raziskovalka – aktivna v raziskovalni organizaciji
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.03.07  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnologija živil rastlinskega izvora 
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna| COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
416,44
A''
54,75
A'
165,08
A1/2
208,44
CI10
824
CImax
299
h10
8
A1
1,4
A3
0,07
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 25. junij 2024; A3 za obdobje 2018-2022 (posodobitev za poziv v 2023: DA)
Podatki za razpise ARIS ( 21.05.2024 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 19  874  808  42,53 
Scopus 23  1.021  942  40,96 
Avdiovizualni viri
št. Naslov (s povezavo na video) Dogodek Vir
1. Vpliv toplotne obdelave semen navadnega rička (Camelina sativa) na antioksidativni potencial njihovih ekstraktov  Izjemni znanstveni dosežki - 2011  Predavanja na Videolectures 
Mentorstvo mladim raziskovalcem
vir: ARIS
št. Ime in priimek Vrsta usposabljanja Obdobje Evidenčna št.
1 dr. Marjeta Mencin  Bol. dr. študij  1.10.2018 - 30.9.2022  51862 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup.
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (120%, RD:20%)  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta  Katedra za tehnologije, prehrano in vino 
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
Nimamo soglasja raziskovalca za objavo drugih podatkov.
Zgodovina ogledov
Priljubljeno