Nalaganje ...
dr. Dejan Došler

dr. Dejan Došler
št.: 23482 vir: ARIS

raziskovalec - ni zaposlen v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.04  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Predelava animalnih surovin 
Ključne besede
Živilstvo, znanost o mesu, tehnologija mesa, kakovostni parametri
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna| COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
0
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
45
CImax
45
h10
1
A1
0
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 28. junij 2024; A3 za obdobje 2018-2022 (posodobitev za poziv v 2023: NE)
Podatki za razpise ARIS ( 21.05.2024 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 55  52  52 
Scopus 60  56  56 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. inž. živ. teh.   Oddelek za živilstvo  SI Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta 2001 
Doktorat znanosti  Doktor znanosti  Živilstvo  SI Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta 2007 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. J4-6475  Nastanek in analitika heterocikličnih aminov v toplotno obdelanem mesu   2004 - 2007  dr. Lea Demšar 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   2004 - 2007  dr. Božidar Žlender 
2. P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana   2003  dr. Božidar Žlender 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno