Nalaganje ...
Projekti / Programi vir: ARIS

Slovenske prehranske tabele - živila rastlinskega izvora

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.03.07  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnologija živil rastlinskega izvora 

Koda Veda Področje
4.01  Kmetijske vede in veterina  Kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo 
Vrednotenje (pravilnik)
vir: COBISS
Raziskovalci (16)
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  21789  dr. Jasna Bertoncelj  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
2.  21561  Sonja Čerpič    Tehnični sodelavec  2010 - 2012 
3.  09980  dr. Terezija Golob  Živalska produkcija in predelava  Vodja  2010 - 2012 
4.  00927  dr. Janez Hribar  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
5.  30037  Marinka Jan    Tehnični sodelavec  2010 - 2012 
6.  23075  dr. Mojca Korošec  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
7.  10824  dr. Barbara Koroušić Seljak  Računalništvo in informatika  Raziskovalec  2011 - 2012 
8.  24312  dr. Urška Kropf  Interdisciplinarne raziskave  Raziskovalec  2010 - 2012 
9.  10677  dr. Marijan Nečemer  Kemija  Raziskovalec  2011 - 2012 
10.  20349  dr. Tomaž Polak  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
11.  19203  dr. Tomaž Požrl  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
12.  05767  dr. Marjan Simčič  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
13.  05977  Marija Simončič  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnični sodelavec  2010 - 2012 
14.  01873  dr. Vekoslava Stibilj  Kemija  Raziskovalec  2011 - 2012 
15.  05733  dr. Rajko Vidrih  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
16.  19640  dr. Emil Zlatić  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  2010 - 2012 
Organizacije (2)
št. Evidenčna št. Razisk. organizacija Kraj Matična številka Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  0106  Institut "Jožef Stefan"  Ljubljana  5051606000  18 
2.  0481  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta  Ljubljana  1626914  11 
Pomen za razvoj znanosti
Podatkovne baze (PB) predstavljajo obsežen vir informacij o sestavi živil in pijač, to je o hranilni vrednosti in o vsebnosti posameznih hranljivih in prehransko pomembnih snovi. Taki podatki so ključni pri različnih raziskavah, ki vključujejo prehra
Pomen za razvoj Slovenije
Rezultat projekta »Slovenske prehranske tabele – živila rastlinskega izvora« je zbirka podatkov o hranilni vrednosti – sestavi živil rastlinskega izvora. Prednost teh podatkov je, da se nanašajo na živila ali izdelke, ki jih prideluje, predeluje slov
Najpomembnejši znanstveni rezultati Letno poročilo 2011, zaključno poročilo, celotno poročilo na dLib.si
Najpomembnejši družbeno–ekonomsko in kulturno relevantni rezultati Letno poročilo 2011, zaključno poročilo, celotno poročilo na dLib.si
Zgodovina ogledov
Priljubljeno